Over CERTIHOME

Sinds 2011 is CERTIHOME uw erkende en onafhankelijke partner voor alle keuringen in de vastgoedsector. Wij leveren u een totaalpakket met alle certificaten en attesten die nodig zijn voor de verkoop, verhuur, bouw en renovatie van een woning, appartement of gebouw.

Voor onze keuringen werken we samen met ervaren deskundigen. Zo bent u zeker van de allerbeste kwaliteit op elk moment. We staan garant voor een snelle en persoonlijke dienstverlening. Bent u overdag niet thuis? Dan komen we graag ’s avonds of in het weekend langs om de keuring bij u uit te voeren! Uw gemak staat centraal; daarom kunt u uw keuring bij ons snel en eenvoudig online aanvragen.

Zowel particuliere als professionele klanten kunnen een beroep doen op de diensten van CERTIHOME. Voor vastgoedprofessionals ontwikkelden we een gebruiksvriendelijk online platform waar ze al hun keuringsaanvragen kunnen indienen en opvolgen. Qua efficiëntie kan dat wel tellen!

Bij CERTIHOME bent u aan het juiste adres voor al uw attesten, certificaten en keuringen. Kiezen voor CERTIHOME, dat is kiezen voor ervaring, kwaliteit en gemak!

2020 © CERTIHOME. | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy - Website Vweb Brugge